Inici / Sèpal / Clients i Posicionament

CLIENTS I POSICIONAMENT

Sèpal aposta per un creixement assumible, que no comprometi la qualitat del servei ni la dedicació dels nostres professionals a tasques d’I+D.

Aquest compromís es tradueix en una elevada fidelització dels nostres clients (superior al 75%) i en una entrada pausada però constant de nous clients.

En l’àmbit de Catalunya Sèpal gaudeix d’una important implantació en els següents mercats i serveis:

 • Administració Pública i Institucions
  Avaluacions psicomètriques, confecció de proves a mida i altres serveis d’avaluació i selecció en convocatòries d'accés a la funció pública (Departament d’Interior – Direcció General de Policia; Universitat Oberta de Catalunya i nombrosos Ajuntaments)
  Veure llista de clients >
 • Centres d’ensenyament
  Serveis d'avaluació psicopedagògica, orientació acadèmica i formació (principalment escoles concertades de Catalunya pertanyents a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, a l'Agrupació Escolar Catalana i d’altres).
  Veure llista de clients >
 • Petites i Mitjanes Empreses
  Serveis de selecció i d’avaluació de personal, consultoria organitzacional i altres serveis per a PIMES (principalment en sectors de serveis [hoteleria, hospitalari, distribució, consultoria,...] i industrial [automatismes, químic, electrònic, tèxtil ... ).
  Veure llista de clients >